Un nou succes marca BJS

Un nou succes marca BJS! Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj, în calitate de Lider De Proiect, a câștigat o nouă finanțare nerambursabile, în cadrul Granturilor de mobilitate oferite de Fundația Progress partenerilor din proiectul CODE Kids!
„Ne bucurăm foarte tare de această reușită, mai ales că proiectul CodeKids înseamnă foarte mult pentru noi”, a declarat Mariana Marian, managerul Bibliotecii Județene Sălaj. „În plus, în luna septembrie, vom găzdui un workshop la care vor participa 14 bibliotecari din nouă biblioteci publice din Sălaj, Cluj, Neamț și Caraș Severin, unde se vor împărtăși idei, planuri de viitor și vor fi schimburi de bune practici”, a adăugat managerul BJS.
În Sălaj, în acest moment funcționează patru cluburi CODEKids: două la Zalău și câte unul în cadrul bibliotecilor din Cizer și Marca.
Granturile de mobilitate sunt oferite de Fundația Progress pentru a facilita colaborarea între cluburile Code Kids, schimbul de bune practici, interacțiunea între coordonatori și pentru a crea o comunitate mai puternică și mai unită.