Școala verde din viitor!

Ia-ți prietenii și hai la Biblioteca Județeană Sălaj, pentru a participa la cel mai tare „treasurehunt al anului”: ȘCOALA VERDE DIN VIITOR!
Dacă ai între 6 și 10 ani, vino să te înscrii la competiția ȘCOALA VERDE DIN VIITOR până #vineri, 12 august, ora 12.00, și timp de 7săptămâni, vei avea parte de cea mai tare aventură. Primii 300 de copii care termină cu succes toate etapele primesc premii de participare.
În fiecare zi de luni veți primi o întrebare, iar la finalul competiției, primele 3 echipe ca număr de puncte adunate de-a lungul întregului proiect vor aduce premii suplimentare de tehnologie pentru cluburile/bibliotecile din care fac parte.
Ca să fie și mai distractiv, întreaga competiție e organizată sub forma unui treasure hunt: copiii primesc în fiecare săptămână o întrebare și, pentru a descoperi răspunsul corect, trebuie să facă, în echipe de 3-5 colegi, o activitate educațională pe platforma online „școaladinviitor”.
Răspunsul corect este răsplătit cu un indiciu sub formă de cuvânt cheie. La finalul proiectului, cei care trec cu succes prin toate probele săptămânale și astfel adună indiciile vor ajunge la propoziția secretă compusă din 7 cuvintele cheie.
„Școala verde din viitor” este un parteneriat între Fundația Vodafone România și Fundația Progress, prin intermediul căruia copiii din cluburile CODEKids accesează resursele educaționale de pe platforma „Școala din viitor” și sunt angrenați în găsirea unor soluții verzi pentru comunitățile în care trăiesc.
„Școala verde din viitor” face parte din programul Skills Upload Jr. – o inițiativă a Fundațiilor Vodafone din 11 țări, creată pentru a-i încuraja pe educatori și elevi să își dezvolte gândirea critică și să utilizeze în mod creativ tehnologiile digitale.
Pentru înscriere și informații suplimentare vă rugăm sunați la nr. de telefon: 0753066056