Pe ulițele din Dobrin

Cele mai frumoase cărți au ajuns astăzi pe ulițele din Dobrin, transformând o zi obișnuită de vacanță, într-una plină de magie pentru noi toți.. părinți, bibliotecari și copii, deopotrivă!
Alături de cei mici, ne-am bucurat de titluri fermecate pe care le-am citit cu sufletul la gură, de cele mai interesante jocuri și de eroii preferați, pe care i-am colorat
ca niște artiști adevărați! Ne-am dat în leagăn și am țesut semne de carte la #AtelierulFermecat, iar la final, ne-am și fotografiat, la Photo Cornerul nostru De Poveste!
Mulțumim Simona, pentru invitație! Și pentru fericirea pe care am văzut-o în ochii copiilor, ori de câte ori erai lângă ei! Ai reușit să transformi biblioteca, în cel mai viu loc din comunitate!

„Cu cartea pe uliță” este un proiect derulat de Biblioteca Județeană Sălaj prin Asociația „Prietenii Bibliotecii”, fiind finanțat de Pepco Romînia în cadrul programului Pepcolandia – un program susținut prin determinarea și implicarea angajaților PEPCO, gestionat la nivel local de Organizația Umanitară CONCORDIA.
Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj este instituție de cultură subordonată și finanțată de Consiliul Județean Sălaj.

Drumul poveștilor prin satele Sălajului continuă pe tot parcursul verii! Următoarea destinație? Coșeiu, pe 12 iulie!