O zi tare specială pentru noi

Astăzi e o zi tare specială pentru noi: Filiala Scala împlinește 1 an! Un an minunat, plin de povești și momente frumoase, petrecute alături de voi, dragii noștri cititori! Un an care ne-a demonstrat că deschiderea unei filiale a Bibliotecii Județene Sălaj în Inima Zalăului️, a fost un pariu câștigat! Iar cifrele o dovedesc din plin!
În cele 12 luni, ne-au trecut pragul 20.254 de persoane, din care 5.830 au participat la cele 318 programe și evenimente organizate! S-au eliberat 726 de permise și s-au împrumutat 25.716 cărți, fiind organizate nu mai puțin de 185 de expoziții!
Iar pentru asta, Vă Mulțumim! Și vă suntem recunoscători pentru fiecare vizită, fiecare carte împrumutată și fiecare clipă petrecută alături de noi! Datorită vouă, Filiala Scala a devenit locul preferat de copii, părinți și bunici deopotrivă!

Vă așteptăm cu cele mai frumoase povești, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00! Cu Noi, povestea merge mai departe!

Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj este instituție de cultură subordonată și finanțată de Consiliul Județean Sălaj.