Nocturna Bibliotecilor 2023

Week-end de poveste la Biblioteca Jude;șeană Sălaj, cu zâmbete, cărți și o atmosferă faină tare!
Nocturna Bibliotecilor a reușit și în acest am să aducă laolaltă copii, părinți și bunici, adolescenți și tineri, artiști și public dornic să petreacă o altfel de după-amiază! A fost un maraton cultural de 6 ore, presărat cu ateliere, degustări de vin, vernisaje, muzică și povești! Am avut Vin la Bibliotecă, un eveniment care a împletit cărțile și experiențele de viață, cu cel mai bun vin, oferit de cramele Fort Silvan Camăr! Mulțumim Călin Pavăl și Sebastian Olaru, pentru povestea celor 2.000 de km până la Atena, parcurși pe bicicletă! Și mulțumim Țara Silvaniei, pentru colaborarea de succes și oamenii faini pe care-i aduceți mereu la bibliotecă! De data aceasta a fost vorba despre Răzvan Damian, Cristian Racolța și vin perfect oferit!
Și l-am avut pe Sergiu Corbu Boldor , artistul care a impresionat nu doar prin muzică, ci și prin fotografie! Nocturna a reprezentat momentul perfect pentru ca Sergiu să-și prezinte arta în fața publicului din Zalău: trilogia artistică Senzualitate Primitivă, care a unit cuvântul, sunetul și imaginea, cu poezia, muzica și fotografia! Invitați speciali? Profesorul Mirel Matyas și fotograful Cristian Ovidiu Spânu.
La fel ca și anii trecuți, Noctuna Bibliotecilor 2023 a fost pentru noi mai mult decât un eveniment…a fost un pariu cu noi înșine, că putem oferi publicului imaginea unei Biblioteci Vii, în
care merită să (re)vii! De ce? Pentru că la noi, poveștile prind viață! Mulțumim încă o dată tuturor celor care ne aleg! Pe ceilalți, îi invităm să ne descopere!

Tu când ai fost ultima oară la bibliotecă?

Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj este instituție de cultură subordonată și finanțată de Consiliul Județean Sălaj.