Final de bibliovacanță cu emoții

Final De Bibliovacanță cu emoții, premii și personaje de poveste! Unde? Biblioteca Județeană Sălaj, evident…locul în care copiii, cărțile și poveștile, au avut parte de cea mai frumoasă vară!
Zi de petrecere la Biblioteca Județeană! La capătul a două luni pline de activități, care mai de care mai interesante, Biblioteca de idei s-a încheiat, cu un carnaval pe cinste! Copiii s-au transformat în personajele lor preferate, iar parada costumelor, a făcut deliciul tuturor. Am povestit despre experiențele trăite în această vară și prieteniile legate aici, ne-am jucat și-am desenat pe asfalt, am citit și i-am premiat pe toți cei care, și de această dată, au ales Biblioteca Județeană Sălaj!
Nu am uitat nici de biblio voluntarele noastre dragi: Ianna, Patricia, Nectaria, Teodora, Cristina și Mădălina ! Fetelor, sunteți minunate!

Bibliovacanța – Biblioteca de idei sa desfășurat în perioada iulie-august 2023, fiind un program gratuit, finanțat de Primăria Municipiului Zalău și Consiliul Local Zalău, prin Asociația „Prietenii Bibliotecii”!