Donează și tu o Carte

Biblioteca Județeană Sălaj se alătură campaniei O Poveste Pentru Fiecare Copil, inițiată de Asociația ȘTIM Tradiții, în perioada 15 octombrie – 30 noiembrie!
Dacă vrei și tu să faci un copil fericit, fă-ți curat în bibliotecă și alege să donezi volumele de care nu mai ai nevoie. Sau, dacă te simți și mai generos, fă o vizită la librărie și cumpără titlul preferat, pe care să îl faci cadou! Toate cărțile vor ajunge la copiii aflați în centrele instituționalizare aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sălaj – DGASPC Sălaj.

 

Recomandare Importantă!

Este indicat ca toate cărțile donate să fie utilizabile, noi sau într-o stare foarte bună, și ar fi ideal să fie pentru copii și/sau tineri( 6 -18 ani). Cu cât este mai veche o carte, cu atât ea devine mai nocivă din punct de vedere biologic, din cauza ciupercilor și bacteriilor care se dezvoltă acolo, iar copiii au o sensibilitate sporită la acești agenți.
Perioada de colectare a cărților: 15 octombrie – 30 noiembrie 2023.

Donațiile De Carte se fac și la Biblioteca Județeană Sălaj – Secția Tineri Adulți, unde vă așteptăm într-un număr cât mai mare!

Mulțumim Baboş Ioana, că ne-ai făcut parte din povestea ta!