Cu Cartea Pe Uliță, o nouă ieșire în județ

Cu Cartea Pe Uliță, o nouă ieșire în județ…de data aceasta în satul Aluniș, comuna Benesat. Alături de elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”, ne-am bucurat de cărți, teatru și povești, într-una din cele mai frumoase sesiuni de lectură în aer liber!
Am citit și am povestit despre titluri și personaje preferate, am decorat fluturași și am sărit coarda, ne-am fotografiat la Photo Cornerul-De-Poveste și am devenit campioni la Taco și Brosquito, două dintre cele mai îndrăgite jocuri pentru copii! A fost o nouă întâlnire #DePoveste, pentru care îi mulțumim colegei noastre de la Biblioteca Benesat,  Aurica Borbei, cea care a invitat cărțile, pe ulițele din Aluniș!

„Cu cartea pe uliță” este un proiect derulat de Biblioteca Județeană Sălaj prin Asociația „Prietenii Bibliotecii”, fiind finanțat de Pepco Romînia în cadrul programului Pepcolandia – un program susținut prin determinarea și implicarea angajaților PEPCO, gestionat la nivel local de Organizația Umanitară CONCORDIA
Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj este instituție de cultură subordonată și finanțată de Consiliul Județean Sălaj.

Drumul poveștilor prin satele Sălajului continuă pe tot parcursul verii! Următoarea întâlnire va avea loc pe 22 iunie, la Chieșd, unde vă așteptăm într-un număr cât mai mare!