Cu cartea pe uliță, la Chieșd!

Cele mai frumoase cărți din colecțiile Bibliotecii Județene Sălaj au poposit astăzi pe ulițele din Chieșd, din dorința de a promova lectura în cât mai multe comunități sălăjene! Iar cei mici, s-au bucurat din plin! Pentru că întâlnirea dintre copii, povești și bibliotecă, a fost magică!
Ne-am bucurat împreună de aventurile personajelor preferate, am citit și ne-am jucat, am sărit coarda și am colorat️, am desenat pe asfalt și am călătorit în jurul lumii cu ajutorul enciclopediilor, încântați de toate imaginile și informațiile interesante pe care le-am descoperit între paginile frumos colorate! Nu au lipsit nici fotografiile la Photo Cornerul De Poveste, care să ne amintească mereu de momentele speciale, petrecute în compania cărților!
Mulțumim Ciprian Ardelean pentru că i-ai făcut pe copiii din comunitatea ta, parte din povestea noastră pe ulițele din Sălaj! Ne mândrim cu astfel de colegi!

„Cu cartea pe uliță” este un proiect derulat de Biblioteca Județeană Sălaj prin Asociația „Prietenii Bibliotecii”, fiind finanțat de Pepco Romînia în cadrul programului
Pepcolandia – un program susținut prin determinarea și implicarea angajaților PEPCO, gestionat la nivel local de Organizația Umanitară CONCORDIA
Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj este instituție de cultură subordonată și finanțată de Consiliul Județean Sălaj.
Drumul poveștilor prin satele Sălajului continuă pe tot parcursul verii! Următoarea destinație? Bănișor, pe 18iulie!