Colecțiile Bibliotecii Județene Sălaj au ieșit din nou la plimbare

Cele mai frumoase cărți din colecțiile Bibliotecii Județene Sălaj au ieșit din nou la plimbare! Iar de data aceasta, s-au oprit tocmai în curtea Catedralei Sfânta Vineri din Zalău, unde peste 100 de copii își petrec ultimele zile de vacanță, în tabăra organizată de preotul Adrian Onica!
Ne-am bucurat împreună de titluri și personaje preferate️, am citit și-am povestit, am împletit coliere și brățări, ne-am jucat și-am colorat️, ne-am îmbogățit cultura de generală cu o mulțime de informații noi despre Zalău, Sălaj, pictori și scriitori, și ne-am motivat unii pe alții să fim mai buni!

Mulțumim pentru invitație, Adrian Onica! A fost o plăcere să cunoaștem atâția copii minunați!

„Cu cartea pe uliță” este un proiect derulat de Biblioteca Județeană Sălaj prin Asociația „Prietenii Bibliotecii”, fiind finanțat de Pepco România în cadrul programului epcolandia – un program susținut prin determinarea și implicarea angajaților PEPCO, gestionat la nivel local de Organizația Umanitară CONCORDIA.Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj este instituție de cultură subordonată și finanțată de Consiliul Județean Sălaj.