Cele mai frumoase povești, pentru cei mai curioși copii

Cele mai frumoase povești, pentru cei mai curioși copii: elevii clasei pregătitoare de la Liceul de Arta „Ioan Sima” Zalau, înv. Pop Mădălina!
Prima Întâlnire cu biblioteca e magică! Și, nu se uită niciodată! Cel puțin așa ne-au promis prietenii noștri, care s-au declarat încântați de toate lucrurile noi pe care le-au aflat astăzi! Alina și Natalia, colegele noastre de la Secția Copii, le-au vorbit despre permisul care costă 0 lei, numărul de volume ce pot fi împrumutate, dar și despre zilele și orele în care pot ajunge în cea mai prietenoasă secție a Bibliotecii Județene!
Și pentru că au fost tare cuminți, copiii au avut parte de o surpriză: o poveste minunată, care ne-a învățat pe toți, cum să învingem frica de…întuneric! Și asta nu e tot! Asemeni eroului din Magnus Și Leul Nopții, și micii noștri prieteni și-au confecționat propriul leu, care să îi vegheze în fiecare noapte!
Ne-am despărțit cu multe, multe îmbrățișări, dar și cu promisiunea că ne vom revedea! Și nu la școală, ci chiar la Biblioteca Județeană Sălaj, alături de mami și tati!