Astăzi l-am sărbătorit pe Roald Dahl

Astăzi l-am sărbătorit pe Roald Dahl, alături de prietenii noștri din clasa a IV-a F de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău, înv. Anca Tăut!
Împreună am povestit despre titlurile și personajele preferate create de Dahl, despre viața și pasiunile scriitorului care a cucerit milioane de cititori din întreaga lume, despre Charli și fabrica de ciocolată, Matilda sau Charlie și marele ascensor – Cartea Lunii pentru oaspeții noștri, am citit fragmente din Copilărie și ne-am bucurat de cele mai bune recomandări!
A fost o nouă zi plină cu povești, care, cu siguranță, i-ar fi plăcut tare mult lui Roald Dahl! Felicitări dragilor! Ați fost minunați!
Romancier, autor de nuvele și povestiri dar și un prolific scenarist de film și televiziune, Roald Dahl s-a născut pe 13 septembrie 1916, în Țara Galilor, din părinți norvegieni. Uriașul pritenos, Mailda, Vrăjitoarele, Charlie și fabrica de ciocolată sau James și piersica uriașă sunt doar câteva din poveștile care au ajuns la sufletul celor mai mici cititori. Ție care ți-a plăcut mai mult?
Cărțile scrise de Roald Dahl pot fi împrumutate de la Secția Copii de luni până vineri, între orele 8,00-19,00 și de la Filiala Scala, între 9.00 – 17.00.