Povestea cărților pe ulițele satelor din Sălaj continuă!

Povestea cărților pe ulițele satelor din Sălaj continuă! Iar de data aceasta am ajuns la Guruslău, acolo unde am făcut fericiți peste 70 de copii, veniți cu mic, cu mare, în curtea Școlii Guruslău! Și, împreună, ne-am bucurat de titluri minunate și personaje preferate, jocuri, ateliere și cel mai tare concurs de…bostani! Am împletit brățări și am decorat coronițe de toamnă, ne-am specializat în story telling și am desenat, ne-am fotografiat la Photo Cornerul pentru Amintiri de Neuitat și am jurizat cel mai plin de inspirație bostan sculptat!
Dragilor, ne-am simțit tare bine în mijlocul vostru! Mulțumim pentru invitație tuturor cadrelor didactice de la Magyargoroszlói Általános Iskola Magyargoroszlói!

„Cu cartea pe uliță” este un proiect derulat de Biblioteca Județeană Sălaj prin Asociația „Prietenii Bibliotecii”, fiind finanțat de Pepco România în cadrul programului Pepcolandia – un program susținut prin determinarea și implicarea angajaților PEPCO, gestionat la nivel local de Organizația Umanitară CONCORDIA.
Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj este instituție de cultură subordonată și finanțată de Consiliul Județean Sălaj.