„Cu cartea pe uliță” a revenit în forță la Panic!

„Cu cartea pe uliță” a revenit în forță! De data aceasta la Panic, acolo unde peste 100 de copii s-au bucurat de cea mai frumoasă experiență a toamnei!
A fost mare veselie astăzi în curtea Școlii Gimnaziale nr. 1 Panic, unde cărțile și Poveștile de Bibliotecă, și-au dat întâlnire cu cei mai simpatici școlari! Timp
de aproape două ore, ne-am jucat și-am colorat, am lipit și-am decupat, am citit și-am scris povești, transformând o zi obișnuită de joi, într-o amintire de neuitat!
Dragilor, ne-am simțit tare bine în mijlocul vostru! Mulțumim pentru invitație tuturor cadrelor didactice, atât de la școală, cât și de la
grădiniță: Dir. Lukacs Erika, Tamas Andrea, Osváth Katalin, Fodor Gyóngyi, Boda Judit, Márkus Kevin, Fazakas Ildikó, Kovacs Rózsa, Bogdan Magdolna, Ungur Monika, Szőllósi Adel, Maghiar Natalia și Moni Sandor. Copiii sunt norocoși să vă aibă alături de ei!

„Cu cartea pe uliță” este un proiect derulat de Biblioteca Județeană Sălaj prin Asociația „Prietenii Bibliotecii”, fiind finanțat de Pepco România în cadrul programului Pepcolandia – un program susținut prin determinarea și implicarea angajaților PEPCO, gestionat la nivel local de Organizația Umanitară CONCORDIA.
Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj este instituție de cultură subordonată și finanțată de Consiliul Județean Sălaj.