Bilanțul Biblio Vacanței 2023

650 de copii, 24 de activităi și de colaboratori…acesta este bilanțul Biblio Vacanței 2023!
Vară De Poveste la Biblioteca Județeană Sălaj, cu sute de copii, zeci de activități și multe zâmbete! Timp de două luni, nu mai puțin de 650 de prichindei au participat la atelierele noastre. Am pictat și-am modelat, am făcut experimente, am citit, ne-am jucat și am învățat o mulțime de lucruri noi despre satul sălăjean de altădată, schimbări climatice, reguli de circulație, bullying și emoții, prim-ajutor, lavandă și biologie!
„A fost o vacanță plină de copii, povești și multe ateliere interesante. Le mulțumim tuturor colaboratorilor pentru că au răspuns invitației noastre, și vă mulțumim și dumneavoastră, dragi părinți și bunici, că i-ați adus pe copii la bibliotecă”, a declarat Mariana Marian,managerul Bibliotecii Județene.

Bibliovacanța – Biblioteca de idei s-a desfășurat în perioada iulie-august 2023, fiind un program gratuit, finanțat de către Primaria Municipiului Zalău și Consiliul Local Zalău prin Asociația Prietenii Bibliotecii.

Parteneri: Căsuța Culorilor, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, Palatul Copiilor, Centrul de Cercetări Biologice Grădina Botanică „Vasile Fati” Jibou, Crucea Roșie Sălaj, Michelin Romînia, Iulia Strîmbu-Coman și prietena noastră Gabi.

Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj este instituție de cultură subordonată și finanțată de Consiliul Județean Sălaj.